Last Minute Travel je turistički web portal na kojem možete naći najnovije i najjeftinije turističke ponude domaćih agencija. Saznajte za first minute, last minute, specijalne ponude…sve na jednom mestu!

Takođe u saradnji sa najvećim svetskim rezervacionim sistemima nudimo vam mogućnost da rezervišete online avio karte, smeštaj (u ponudi više od 400,000 hotela, apartmana, vila….) i rent a car garantovano po najnižim cenama!

Tu je i stranica turistički kutak koja je isključivo namenjena vašem informisanju! U kutku možete saznati razne zanimljivosti, savete o turizmu, svetskim destinacijama…ili se priključite našem forumu, i razmenite iskustva sa drugim putnicima! Takodje pozivamo vas da u foto galeriji podelite sa nama zanimljive fotografije sa vašeg nezaboravnog putovanja! Naš cilj je da vam pružimo što više informacija i olakšamo odabir vaše željene destinacije.

Pratite nas

Korpa

Uniqa putno osiguranje

Kategorije

Provereni partneri, garancija kvaliteta ponude!

Kupovina vaučera na portalu www.lmt.rs je 100% sigurna, kao i naši partneri, i kvalitet ponude koje nudimo.
Rok za kupovinu vaučera je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.

 

Rezervacija termina putovanja

Svaki korisnik je dužan da putem telefona rezerviše željeni termin putovanja, najkasnije dva dana nakon dobijanja kupona, u suprotnom agencija ne može da garantuje mesto.

Kontakt informacije Turističke agencije, Organizatora putovanja ili Hotela možete naći u odgovarajućoj ponudi na našem sajtu, kao i na samom kuponu koji dobijate nakon uplate vaučera.

 

Reklamacije ponuda

Posle svake kupovine vaučera na našem sajtu imate mogućnost da odustanete ili zamenite isti. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nas putem e-maila (sa adrese koju ste koristili za kupovinu) kontaktirate najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

 

Informacije

Za pitanja u vezi ponuda i rezervacije možete nas pozvati na broj telefona 062/862-97-05 svakog dana od 09. do 17. časova, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: info@lmt.rs