Marketing portala Last Minute Travel

Nudimo vam idealan način da prezentujete vaše turističke ponude (usluge), i tako se na najefikasniji način približite vašim budućim klijentima! Oglasite besplatno vaše ponude! Last minute, first minute, kao i specijalne programe! Ukoliko želite da sarađujete sa nama, molimo vas da nam pošaljete upit. Sve potrebne informacije dobićete u najkraćem roku.

U koliko želite da nam odmah pošaljete novu ponudu, možete to učiniti i popunjavanjem sledeće kontakt forme.

Idi na stranicu za dodavanje nove ponude

Marketing kontakt forma

11 + 3 =

Pratite nas

Korpa

Uniqa putno osiguranje

Kategorije

Provereni partneri, garancija kvaliteta ponude!

Kupovina vaučera na portalu www.lmt.rs je 100% sigurna, kao i naši partneri, i kvalitet ponude koje nudimo.
Rok za kupovinu vaučera je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.

 

Rezervacija termina putovanja

Svaki korisnik je dužan da putem telefona rezerviše željeni termin putovanja, najkasnije dva dana nakon dobijanja kupona, u suprotnom agencija ne može da garantuje mesto.

Kontakt informacije Turističke agencije, Organizatora putovanja ili Hotela možete naći u odgovarajućoj ponudi na našem sajtu, kao i na samom kuponu koji dobijate nakon uplate vaučera.

 

Reklamacije ponuda

Posle svake kupovine vaučera na našem sajtu imate mogućnost da odustanete ili zamenite isti. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nas putem e-maila (sa adrese koju ste koristili za kupovinu) kontaktirate najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

 

Informacije

Za pitanja u vezi ponuda i rezervacije možete nas pozvati na broj telefona 062/862-97-05 svakog dana od 09. do 17. časova, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: info@lmt.rs